خیران ۱۱۰ واحد مسکونی برای نخبگان اصفهانی می سازند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ در نشست حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور با جمعی از نخبگان و خیران با محوریت واگذاری زمین و ساخت مسکن نخبگان استان، چند منطقه اهدایی خیران معرفی شد و با دستور حسین افشین مقرر شد تا پایان هفته گزینه نهایی برای اختصاص زمین مشخص شود.
وی در این نشست، نخبگان را سرمایه انسانی ارزشمند برای جامعه علمی معرفی کردو افزود: دولت در استانهای مختلف بحث واگذاری زمین و ساخت مسکن نخبگان را تا حدود قابل توجهی به سرانجام رسانده و در پایتخت هم بهترین زمینها برای این حوزه اختصاص یافته است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور اضافه کرد: خیران برای ساخت ۱۱۰ واحد مسکونی در استان اصفهان اعلام آمادگی کردهاند و قدردان این اقدام ارزشمند این حامیان مالی نخبگان هستیم و مسئولان استانی تا چهارشنبه ملزم هستند موضوع تخصیص زمین را تعیین تکلیف کنند تا روند ساخت مسکن به سرعت آغاز شود.








Leave a Reply